こんな時、こんな手続き

Shimizu Town Trash Disposal Guide

清水町に在住されている外国人の方が、町内でのごみの出し方がわかるように、英語版のごみ分別ガイドを作成しました。

この分別ガイドは清水町教育委員会AETのマライア先生に翻訳してもらいました。ありがとうございました。

このガイドブックを参考に、外国人の方が町内で快適な生活ができるよう願っています。

Shimizu Town made the English version of the garbage separation & disposal guide, It was limited and made whether it was possible clearly.
AET Myriah of the Shimizu town Board of Education translated this guide, thank for this great work.
We hope that foreigners living in Shimizu town refers to this guide.

この情報に関するお問い合わせ先

清水町役場町民生活課生活環境係 電話:0156-62-1151